Granola

Behalve dat zelfgemaakte Granola natuurlijk veel lekkerder is dan uit de winkel, is het ook nog super simpel om zelf te maken!  Je kunt zelf kiezen en variëren in de noten en zaden die je toevoegt. Ik gebruik meestal pecannoten, zonnebloempitten, pompoenpitten, geraspte kokos en een beetje gemengde noten mix. Dat laatste vooral omdat ik dat gewoon nog had liggen en ook maar eens op moest. Als je de granola in een goed afgesloten pot bewaard blijft het lekker knapperig en kun je het gerust even bewaren!

Lees meer »

Lemon rolls

Lemon rolls is een fantastische variatie op de cinnamon rolls. De citroen maakt de broodjes lekker fris. Echt lekker dus met dit mooie weer. Deze broodjes zijn makkelijk te maken en natuurlijk eenvoudig te variëren qua smaak. 

Lees meer »

Soezen

Ik vergeet soezen altijd een beetje. En dat terwijl het echt leuk en makkelijk is om ze te maken! Je hebt maar 4 ingrediënten nodig en de verhouding is makkelijk te onthouden. 2:1:2:1 2 delen vocht (melk&water)1 deel boter2 delen ei1 deel bloemJe gebruikt meestal half water en half melk. Door melk krijgen je soezen een mooiere kleur en lekkerdere smaak. Maar melk is ook vetter en dus zwaarder waardoor ze minder groot worden. Als je dus de helft door water vervangt krijg je soezen met een mooie kleur die heel goed omhoog komen!Voor het opspuiten kun je een rond of een kartel spuitje gebruiken. Wil je bolletjes, gebruik je een ronde. Wil je langwerpige is een kartel spuitje ook heel leuk!

Lees meer »

Cupcakes

Wie houdt er nou niet van cupcakes? Behalve dat ze er uit zien om op te vreten, zijn die variaties eeeeeeeeindeloos. Als ik eenmaal de smaak van het cupcakes bakken weer te pakken heb, kan ik ook nooit maar 1 vorm (12stuks) bakken. Dan trek ik alles uit de kast. Verschillende cakes, toppings en decoratie. Geweldig toch?

Lees meer »